Team

Home Team проф. д-р Милчо Богоев

проф. д-р Милчо Богоев

Ендокринолог


Qualification

Ендокринолог

Contact Info

проф. д-р Милчо Богоев

Најстариот ендокринолог во Република Македонија, со повеќе од 45 г искуство од областа на дијабетесот и ендокринологијата.