PZU Prof. Dr. Bogoev

Fillimi Rreth nesh

Mirsëvini nga organizacioni privat mjeksor “Prof.Dr.Bogoev”

Organizacioni privat mjeksor “Prof.Dr.Bogoev” u formua në vitin 2015 si organizatë e lartë specialiste dhe subspecialiste e cila meret me diagnostikë, tretman dhe vëzhgim të gjëndjeve dhe sëmundjeve nga sfera e medicinës interne, endrokrinologjisë dhe çregullimeve të metabolizmit.

Ordinanca është nën kontrollin dhe mbikqyrjen të Prof.Dr.Milco Bogoev, endokrinologut me të vjetër tek ne dhe me përvojë më të madhe në fushën e diabetisit dhe endokrinologjisë. Doc. Dr.Ksenija Bogoeva Kostovska është specialist internist, vecanërisht e dedikuar kah endokrinologji.

Takoni tim tonë

Ne jemi këtu për ju!

Prof. Dr. Milcho Bogoev

Prof. Dr. Milcho Bogoev

Endokronologu më i vjetër në Republikën e Maqedonisë, me përvojë pune më shumë se 45 vite në fushën e diabetit dhe endokronologjisë.

Doc. Dr. Ksenija Bogoeva Kostovska

Doc. Dr. Ksenija Bogoeva Kostovska

Doktoreshë e shkencës, specialiste në mjeksinë interne dhe endokronologji, e fokusuar në kontrollet ekzaminuese me ultra-zë.

Sanja Eftimova

Sanja Eftimova

Sanja Eftimova, infermiere me përvojë e fokusuar në kujdesin ndaj pacientëve dhe trajnimin e tyre për trajtim të diabetit.

Pse klientët na zgjedhin

Në ordinancën “Prof.Dr.Bogoev” kryhen konrolle specialistike dhe tretmane të sëmundjeve në vazhdim:

• Shërim i sëmundjes së sheqerit tip 1, tip 2, si dhe komplikimet diabetike
• Diagnozë dhe parandalim i diabetit
• Diagnostifikim dhe ndjekje të shputës diabetike
• Edukim i të sëmurëve nga diabetisi me anë të kurseve dhe rekomandimeve të shkruajtura
• Përkujdesje për gratë shtatzëne me diabetis
• Edukim i veqant dhe parandalim i trashsisë
• Këshilla për dietë
• Diagnostifikim i sëmundjeve nga hipofiza (veçanërisht çregullimeve të sekrecionit të prolaktinit, hormon i ritjes)
• Diabet Insipiden
• Diagnozë dhe trajtimi i sëmundjeve të tiroidës
• Diagnozë e paratiroideve, si dhe çregullimeve të metabolizmit të kalciumit
• Diagnozë dhe tretman i sëmundjeve të gjëndrave nën bubrek(korteksi dhe medulla)
• Crregullimet në funksionet e testiseve, si dhe anomalitë gjenetike të gjinisë
• Trajtimi i osteoporozës
• Vezoret policistike dhe hirzutizmi tek femrat
• Përgatitja e grave për fekondim dhe IN Vitro inseminim