PZU Prof. Dr. Bogoev

Fillimi Shërbimet

Organizacioni privat mjeksor “Prof.Dr.Bogoev” ofron shërbimet e mëposhtme:

• Ekzaminim i përgjithshëm klinik
• Interpretimi i elektrokardiogramit (EKG-së)
• Ultrazë të gjëndrës tiroide
• Dopler i qarkullimit periferik
• Vibrometrija
• Oftalmoskopija (kontroll te fundusit)
• Përcaktimi i BMI, këshilla për dieta
• OGTT testi
• Përcaktimi i glicemisë
• Përcaktimi i ketoneve
• Trajtimi i diabetit tip I dhe II, si dhe komplikimeve të diabetit
• Dijagnoza dhe parandalimi i diabetit
• Edukimi i të sëmurëve nga diabeti
• Diagnostifikimi dhe udhëheqja e grave shtatzënë me diabetes melitus
• Diagnostifikim i sëmundjeve të hipofizës (posaçërisht çrregullimet në tajitjen e prolaktinës, hormonit të rritjes)
• Diagnostifikimi dhe mjekimi i sëmundjeve të gjëndrës tiroide
• Diagnostikim dhe trajtim të gjëndrave paratiroide
• Diagnostifikim dhe trajtim të sëmundjeve të gjëndrave mbiveshkore (korteksi dhe medulla)
• Diagnostifikim dhe trajtim të çrregullimeve në funskionin e testiseve dhe çrregullimeve riprodhuese-seksuale tek meshkujt
• Orhidometrija
• Trajtimi i osteoporozës
• Trajtim të vezoreve policistike dhe hirzutizmit tek femrat
• Përgatitja e grave për fekondim dhe In Vitro inseminim