Pacientët

Trajtimi I fundit I proceseve të gjëndrrave tiroide.

Profesionistët

Zbulim I hershem I të gjitha sëmundjeve të gjëndrrës tiroide.

Ekzaminimi dhe trajtimi

Ekipi është i gatshëm në cdo kohë të orarit të punës.

Specialistët më të mirë

Diagnostikimi, trajtimi dhe ndjekja e sëmundjeve si dhe sëmundjeve të cilat lidhen me mjekësinë e brendshme, endokronologjinë dhe çregullinet metabolike. Ekzaminim dhe diagnostikime oftalmoskopike.

Përfitimet e pacientëve

Organizacioni privat mjeksor “Prof.Dr.Bogoev” u formua në vitin 2015 si organizatë e lartë specialiste dhe subspecialiste e cila meret me diagnostikë, tretman dhe vëzhgim të gjëndjeve dhe sëmundjeve nga sfera e medicinës interne, endrokrinologjisë dhe çregullimeve të metabolizmit.

Mjekë të kualifikuar

Ordinanca është nën kontrollin dhe mbikqyrjen të Prof.Dr.Milco Bogoev, endokrinologut me të vjetër tek ne dhe me përvojë më të madhe në fushën e diabetisit dhe endokrinologjisë.

Këshillim mjekësor

Puna jonë vazhdimisht është e fokusuar drejt implementimit të arritjeve të fundit në mjekësi.

Shërbimet tona

Në ordinancën “Prof.Dr.Bogoev” kryhen konrolle specialistike dhe tretmane të sëmundjeve në vazhdim:

Diagnozë të tiroidës

Diagnozë dhe trajtimi i sëmundjeve të tiroidës

Diabetes Procedure

Diagnozë dhe parandalim i diabetit

Oftalmoskopi

Ophthalmoscopy examination and diagnostics.

Ultrazë të gjëndrës tiroide

Diagnostifikimi dhe mjekimi i sëmundjeve të gjëndrës tiroide

Para dhe pas trajtimit të tiroidesë

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj dhe gjëndrrën tiroide.

Rezultatet e trajtimit

Ne sigurojmë diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve tiroide, si dhe rezultatet më të mira për pacientat tanë.

Ne jemi të angazhuar për sigurinë e pacientit, edukimin dhe përpiqemi të sigurojmë kujdes.

Ne kujdesemi për tiroidenë tuaj.

Takoni tim tonë

Ne jemi këtu për ju!

Prof. Dr. Milcho Bogoev

Prof. Dr. Milcho Bogoev

Endokronologu më i vjetër në Republikën e Maqedonisë, me përvojë pune më shumë se 45 vite në fushën e diabetit dhe endokronologjisë.

Doc. Dr. Ksenija Bogoeva Kostovska

Doc. Dr. Ksenija Bogoeva Kostovska

Doktoreshë e shkencës, specialiste në mjeksinë interne dhe endokronologji, e fokusuar në kontrollet ekzaminuese me ultra-zë.

Sanja Eftimova

Sanja Eftimova

Sanja Eftimova, infermiere me përvojë e fokusuar në kujdesin ndaj pacientëve dhe trajnimin e tyre për trajtim të diabetit.