PZU Prof. Dr. Bogoev

Насловна Контакт

Контактирајте нè

Ве молиме пополнете го овој формулар со било какви прашања за да ви помогнеме.

Контакт информации

Адреса: Str. Frederic Chopin 2/1 , Skopje, Macedonia

Работни саати:

Пон – Пет – 8:00 – 15:00

Саб – 9:00 – 14:00

Фиксен: +38922700098

Мобилен: +38970392724

Е-пошта: info@pzuprofdrbogoev.com

pzubogoev@gmail.com